08-03-04

DAF

Bij dit optreden heb ik nog even overwogen om in de tribunes te gaan zitten, maar dan heb ik toch maar besloten om het onderste uit de kan te proberen te halen en mij door het concert te laten meeslepen. Ik heb me dus van bij het begin bij de dansende menigte gevoegd -gelukkig!- want als tweede nummer speelden ze al "Der Mussolini" waardoor de hele zaal explodeerde. Het klonk en zag er allemaal lekker retro uit.
Het dansen heb ik zo een viertal nummers volgehouden, maar daarna hield ik het toch voor bekeken. Dat hakkende gedreun van de muziek en het agressieve geschreeuw van de frontman begonnen me snel op de zenuwen te werken. Daarna probeerde ik nog een kwartier lang om een acceptabele foto te maken van deze schreeuwlelijk, maar dat bleek geen sinecure, want hij besloot net een fles aldi-water leeg te schudden boven de fotografen.
Het element "water" dat wel ontbrak in de show van Rosa Crux, bleek bij DAF ruimschoots aanwezig. Hij goot de ene fles na de andere over zich heen. Ik wist niet dat mannen in de penopauze ook last hadden van "vapeurs"?
Daarna heb ik me veilig teruggetrokken op de tribunes en geamuseerd toegekeken naar de fans die op een lekker ouderwetse manier uit de bol gingen. Ik vond het tof om DAF eens bezig te zien, maar hun nummers zijn echt wel veel te weinig gevarieerd. Ik kan niet zeggen dat ik er rouwig om was dat ze niet kwamen bissen.
 
http://www.daf.ag/
 

11:34 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

DAF hmm, ik heb de benen bijna van mijn lijf gedanst op DAF, ZALIG!!!!
De afwisseling van muziekgenre was voor mij meer dan welkom, mij zie je trouwens bijna altijd dansen op die muziek. Lekker decadent vind ik.
kVond het wel spijtig dat 3 microfoons het leven moesten laten vanwege verdrinking..

Gepost door: liesbeth | 15-03-04

ellipis@hotmail.com na de/vision nog eens uit de bol gaan het werd tijd. Ik moet dringend wat dingen van hen in huis halen. Het is perfecte file muziek.

Gepost door: ellipis | 16-03-04

Daf in de file Opgelet! Waarschuw mij als je naar DAF luistert in de file. Dan zorg ik ervoor dat ik niet te dicht bij je in de buurt sta. Je weet maar nooit dat de muziek je zodanig opfokt dat je plots zin krijgt om de auto voor je te rammen!
Anyway, ik wil nog het volgende kwijt aan de mensen die erin geslaagd zijn om heel het optreden lang te blijven dansen... jullie zouden jullie beter inschrijven voor de Olympische Spelen... diegenen die het kunnen volhouden hebben om een uur op dat ritme te dansen, hebben echt een prachtconditie!

Gepost door: Julie | 18-03-04

De commentaren zijn gesloten.