08-03-04

De/vision: aanstekelijk

Ik wist vooraf niet welk genre het was en ik had eerder nog meer dansgeweld verwacht zoals Icon of Coil of Decoded Feedback. Toen bleek dat er een ordinaire drum en gitaar aan te pas kwamen, was de verrassing wel groot. Ook de eenvoudige outfit van zanger Steffen, een ordinaire jeansbroek en een sportieve trui, was eens een verademing. Dat hadden we al lang niet meer gezien!
Als het erop aankwam hoefde De/vision helemaal niet onder te doen wat dansbaarheid betreft. Het enthousiasme van Steffen zal daar waarschijnlijk wel voor iets tussen zitten, hij danst zelf het hele podium rond. Zo heb ik de concerten graag: een band die zich zichtbaar zelf aan het amuseren is krijgt het publiek automatisch veel gemakkelijker op zijn hand.
Het werd een warm overtuigend concert. Misschien kon het een beetje saai lijken vanop de tribunes, maar tussen het publiek was het echt wel feesten.

http://www.devision.de/
 

11:36 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

de/vision ik kende de/vision niet, en ik moet zeggen, ze hebben mij ook aangenaam verrast. ik zat wel op de tribunes, en daar kon het inderdaad geen heel concert boeien. ik denk echter dat je ze op dat vlak een beetje kan vergelijken met mesh: als je de muziek niet kent, lijkt het te veel op mekaar en kan het niet blijven boeien, maar als je de muziek wel kent, is het wel goed en blijft het wel boeien. misschien moet ik de muziek van de/vision toch eens aan een nadere studie onderwerpen...

Gepost door: jessica | 12-03-04

ellipis@hotmail.com zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dat was mijn reactie op die muziek.
Wat staan die mannen daar te doen. ze zouden niet misstaan op rock werchter of zo. Géén variatie. Géén podiumact , en véél gepikt, ze deden me denken aan een afkooksel van depeche mode

Gepost door: ellipis | 16-03-04

idd kstond daar ook zo een beetje van wtf is mij da???? Sry maar kweet bijna zeker dat meer dan de helft de groep niet kende... En dat zag je ook aan de opkomst voor dit optreden :s
Vond deze groep dus ook totaal niet passen op the invitation, maar bon anderen zullen mij dan wel weer tegenspreken...

Gepost door: Wicked Whispers | 17-03-04

De/vision Wel ik vond ze wel goed!Het was één vande weinige groepen dit weekend die een professionele set neergepoot hebben.Goeie sound,goed geluid,leuke nrs enz...
Dat ze een afkooksel zijn van DM is een dooddoener van jewelste,....leer eerst een groep beter kennen vooralleer je er kritiek op hebt.
Het zal weeral niet 'zwartgenoeg' geweest zijn voor sommige bekrompen geesten...kijk eens een beetje verder dan uw zwarte jaske hé.
maar ja...geen vuurspuwers,geen naakte babes,geen geschminkte toestanden en da's voor sommige mensen al voldoende om het niet goed te vinden....grow up zou ik zo zeggen.

De/vision

Gepost door: Jürgen | 26-03-04

De/Vision Voor mij was dit ongetwijfeld dé verrassing van 't hele festival! Gewoon kei- en keigoed waren ze, de mannen van De/Vision!
Heel gevarieerd, swingend zelfs bij momenten, en ze speelden tenminste live! Wat niet van alle bands gezegd kan worden!
Een dikke 9,5/10!!! Want perfect...dat bestaat niet volgens mij!
:-)

Gepost door: Butterflydance | 10-08-04

Setlist 01 - Bleed Me White
02 - New Drug
03 - Foreigner
04 - Try To Forget
05 - A New Dawn
06 - Digital Dream
07 - Blue Moon
08 - Endlose Träume
09 - Drifting Sideways
10 - Moments We Shared
11 - Your Hands On My Skin
12 - Strange Affection
13 - I Regret
14 - The Day's Not Done

Gepost door: Kuoi | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.