08-03-04

Eureka!

Je zult het niet geloven, maar tijdens het optreden van And One hebben we iets ontdekt ...
de landscape-knop op ons fototoestel. Blijkbaar is dat de enige methode om een foto van op afstand te nemen met een relatief goede belichting. En wij maar al twee dagen sukkelen met ofwel compleet zwarte foto's, ofwel lekker psychedelische foto's vol lichtstrepen. Een mens leert iedere dag bij.
Nu ja, niet te vroeg victorie kraaien, het is niet door deze handige ontdekking dat onze foto's nu fantastisch zijn. Soms hebben we drie, vier nummers lang foto's moeten nemen, in plaats van lustig uit de bol te gaan, om toch maar één acceptabele foto te pakken te krijgen.
Reden: de belichting. De meesten groepen baadden voortdurend in een donker blauw, groen of rood licht, wat compleet niks geeft op foto. Zelden werden de spots eens op de artiesten zelf gericht, ongetwijfeld tot grote spijt van vele vrouwen die toch graag eens een glimp wilden opvangen van bijvoorbeeld de knappe frontman van Icon of Coil.
 
Maar soit, als dat onze enige opmerking is op dit festival, dan is dat een teken dat het toch een groot succes geweest is. We stonden versteld van de kwaliteit van de groepen, stuk voor stuk. Ook al is niet elke groep "uw ding", er is geen enkele groep die uit de bocht gegaan is. Zelfs live stáán ze er allemaal.
Wat ik vooral ook zo tof vind aan het festival in het Kuipke is de gemoedelijke sfeer die er hangt en de kleinschaligheid. De meeste artiesten slagen er tijdens hun optreden echt in om een band te smeden met het publiek en nadien slenteren velen gewoon rond tussen het gewone volk en kijken ze hoe hun collega's het ervan afbrengen.
Wij hebben in ieder geval een fantastisch weekend achter de rug en kijken alweer uit naar de editie van volgend jaar!
 
Tot slot nog een grote dankuwel aan alle medewerkers! Dit jaar werkte driekwart van de mensen die we kenden mee achter de schermen. We missed you guys! Ik hoop dat jullie toch hier en daar een optreden konden meepikken.
 11:43 Gepost door Julie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

missed you ik wil julie effe bijtreden wat de bevriende helpende handen betreft: merci voor de hulp, want een klein stukje dank zij jullie hebben wij een fantastisch festival gehad, maar ik heb jullie ook wel gemist! het gaf een beetje een raar gevoel te weten dat jullie er waren, en jullie zo af en toe voorbij te zien lopen, maar jullie niet écht te zien...
maar ik hoop dat het ook voor jullie leuk is geweest!!!

Gepost door: jessica | 12-03-04

Eureka ! You're welcome !
Hoewel ik bijna niks van de optredens gezien heb, een driedubbele marathon gelopen heb, gemiddeld 3 uur slaap per nacht/morgen geslapen heb, enz., was het voor mij ook een fantastisch weekend. Ik heb zelfs een interessante ontdekking gedaan: om aan de top te komen (en vooral om daar te kunnen blijven) moet je eigenlijk geen supergoeie nummers hebben, gewoon een extreem sterke lever... Ik zou u vooral het Scandinavische model aanraden: die kunnen blijkbaar de meeste hoeveelheid alcohol verwerken. :-) Tja, backstage zie je al eens een andere kant van de artiesten, die niet altijd de deftigste is !
Anyway, 't was leuk, bedankt, tot ziens !

Fliep

Gepost door: Fluppe | 28-03-04

My homepage Well done!
[url=http://enpmygoy.com/usej/skqn.html]My homepage[/url] | [url=http://mhhcqwlg.com/xrll/fduh.html]Cool site[/url]

Gepost door: William | 07-10-06

My homepage Good design!
http://enpmygoy.com/usej/skqn.html | http://krqjutxf.com/ezmr/edjq.html

Gepost door: Gabriel | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.